Hosts & Hostesses

Uw evenement naar een hoger niveau tillen?

Somo Agency levert professionele en spontane host- en hostessen die precies weten wat er van ze verwacht wordt om uw evenement onvergetelijk te maken! Onze hostesses zijn te boeken voor zeer uiteenlopende opdrachten. Denk hierbij aan gasten registratie, stand-hosting, polaroidmeisjes, door hostesses en nog veel meer services.

Benieuwd naar wat wij voor uw evenement kunnen betekenen?

VRAAG OFFERTE AAN

(Fitting) Models

Somo Agency biedt een divers portfolio modellen. Onze modellen zijn professioneel, ervaren en breed inzetbaar!

Ook voor het leveren van modellen voor commerciële foto– en video shoots kunt u bij ons terecht. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

VRAAG OFFERTE AAN

RECEPTIE

Somo Agency weet als geen ander hoe belangrijk je virtuele visitekaartje is. Toch merken wij dat veel bedrijven hier nog te weinig aandacht aan besteden.

Vanuit SOMO zetten wij ook personeel in om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen door middel van getrainde receptionistes. Dit is mogelijk voor een kort of langer termijn.

Let's Create

Horeca

Wij bieden ook een horeca tak aan, bestaande uit een poule ervaren horeca toppers. Denk hierbij aan barpersoneel, bediening en catering medewerkers.

Onze toppers weten precies hoe ze ervoor moeten zorgen dat u en uw gasten niets ontbreekt. Natuurlijk met een stralende glimlach zoals u van ons gewend bent!

VRAAG OFFERTE AAN

Pics or it didn't happen!

Onze polaroid meisjes laten niet alleen een onvergetelijke indruk achter, maar geven ook een mooie herinnering mee aan jullie gasten.

De frame van de polaroids en de hostesses kunnen precies op maat van uw event of product worden gemaakt en gestyled.

Wij bieden verschillende polaroid-pakketten aan!

Meer informatie?

VRAAG OFFERTE AAN